Mistrovství České republiky mužů, žen, juniorů, mladších juniorů a masters v klasickém benčpresu 2024 - nominační kritéria
[17. 07. 2024 09:57:37]

Zveřejněna nominační kritéria mistrovství České republiky mužů, žen, juniorů, mladších juniorů a masters v klasickém benčpresu, které se uskuteční ve dnech 7. – 8. září 2024 v Českých Budějovicích.

Nominační kritéria

Mládež

Nominace z oblasti

  • Právo nominace a účastnit se mají všichni sportovci, kteří na mistrovství Čech a Moravy juniorů a mladších juniorů v klasickém benčpresu zapsali výkon na úrovni EVT, MVT, I.VT a II. VT. Soutěžící s III. VT nemohou startovat.

 

Nominace z jiné soutěže

  • Právo nominace a účastnit se mají dále všichni sportovci, kteří na jiné mistrovské soutěži (národní i mezinárodní) v roce 2023 a 2024 zapsali výkon v klasickém benčpresu na úrovni MVT nebo EVT své kategorie, a to jak na soutěži v samostatné disciplíně, tak i na soutěži v silovém trojboji. V případě, že se sportovci přihlásí na soutěž na základě tohoto nominačního kritéria, uvedou název soutěže, na které získali MVT nebo EVT.

 

Jmenný seznam nominace nebude zveřejněn. Oddíly mohou přihlásit své sportovce na základě výše uvedených nominačních kritérií.

 

Open, masters

  • Soutěž kategorie open a masters je otevřenou soutěží, přičemž v souladu se soutěžním řádem musí každý soutěžící zahájit svůj základní pokus alespoň na úrovni III: VT své váhové a věkové kategorie.
Zpět...